Skip to content

  Új pályázati lehetőség szeptember 04-től!

  Az eMagyarország Pontok támogatásának célja, az információs társadalom és tudásalapú gazdaság fejlesztése, az Európai Integrációs célkitűzések megvalósítása. 
  A pályázati konstrukció célja az e-közszolgáltatások széleskörű igénybevételének szakértőkkel segített támogatása, többfunkciós közösségi szolgáltató terekben (telepítési hely), a hátrányos helyzetű térségekre és társadalmi csoportokra helyezve a hangsúlyt. 

  A 2007. évben a fő preferencia-szempont az idei évben a rászorultság, a hátrányos helyzet javítása az esélyegyenlőség jegyében. 

  A 2008-2011. években azonban a GKM több milliárd forintot tervez szétosztani támogatás formájában a fenti célok elérésének érdekében. A 2008- 2011. években meghirdetett pályázatokon előnyt élveznek azok, akik már 2007- től részt vettek a programban. 

  Pályázhatnak az alábbi szervezetek:Önkormányzatok (illetve azok fenntartásában működő szervezetek);Társadalmi szervezetek (kivéve biztosító egyesületet és politikai pártot, valamint a munkáltatói és a munkavállalói érdekképviseleti szervezeteket);Alapítványok;Közhasznú társaságok vagy 2007. július 1. után alapított nonprofit gazdasági társaságok;Kamarák.

  A pályázatok benyújtásának határideje: 2007. október 15.

  Bővebb információ: https://www.emagyarorszag.hu 

  A pályázati kiírás és útmutató letöltése: eMOP_2.0_2007_felhivas.pdf.